Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jeszenszky István - Gyógyító Varázshangok

2011.12.06

Jeszenszky István: Gyógyító Varázshangok

Dec. 6. (kedd) 20:30 Gyógyító Varázshangok Zeneszertartás a Romkertben.

„A Gyógyító hangok a végtelen kozmikus csendben születnek, betöltve a gyönyörűen fénylő világ minden egyes részét. Tedd önmagadat alázatossá, hogy megérinthessen az Isteni szeretet harmóniája. Légy te a teremtő csend, mely békét és örömet hoz a szomjúhozóknak. Szülessen meg benned a vágy az ébredésre, hogy a szem tisztán lásson, hogy a fül tisztán halljon, hogy a szó igaz legyen, s a szíved virága nyíljon ki és találjon rá a szeretetre.”

A gyógyító hang egy mély, meditációs állapotban születik meg. Csak ülj csendben a természetben, Engedd, hogy a szívedbe hatoljon az ősi, kozmikus harmónia. Lélegezz lassan, és hallgasd a fák, a növények és a madarak énekét. Lélegezz együtt a tavasszal, légy te a kibomló virág, lélegezz együtt a nyárral, a teljesség varázsával. Lélegezz együtt az ősszel, az elmúlással, és lélegezz együtt a tél csendes mozdulatlanságával.

A Gyógyító zene hallgatása harmóniát teremt az emberben, helyreállítja a test és lélek megbomlott egyensúlyát, egyenletessé teszi a szívverést és a légzést. A tibeti hangtálak rezgései tisztítanak, egyensúlyt teremtenek, feltöltenek életerővel, és erős öngyógyítást indítanak el a szervezetben.

Hangszerei az indiai sarod, a tampoura, tibeti éneklő edények, kínai vízi varázstál, imaharangok, csörgők és dobok.

Támogató hozzájárulás: 2000 Ft

http://www.romkertdebrecen.hu/

Jeszenszky István honlapja: http://www.miracles.hu/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.