Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vásáry André koncert a Nagytemplomban

2011.05.13

május 13. 19.00 Vásáry André koncert Helyszín: Református Nagytemplom (Tel.: 52/412-250)

andre-big_1303809787.jpg

 

Vásáry André szülővárosában, annak is zenkep-003.jpglegismertebb nevezetességében, a Nagytemplomban adott koncertet, ahol a helyhez méltó műsorral hálálta meg az őt lelkesen fogadó közönség szeretetét.

A viszonylag rövid, egy órás műsort egy angol nyelvű imádságos dallal nyitotta, amit a latin Angyali kenyér (Panis Angelicus) követett. A színes programban egy Bach művet a társaságából eltávozott hölgynek ajánlott, majd musical betétszámok után Máté Péter dala ("Ő") csendült fel, amit édesapja egykori kedvenceként szólaltatott meg.

zenkep-007.jpgAz Ave Maria és még néhány, az ő rendkívüli szopránhangjához jól illő dal hangzott még el az est folyamán. Elsősorban 2010-es, második lemezét ajánlotta a közönség figyelmébe - de felidézett az elsőről is - a klasszikus muzsika felől egyre inkább a könnyűzene felé kacsingató sztár énekes. Sose volt című legújabb dala kifejezetten pop dal, de ez itt nem hangzott el, talán nem is igazán illett volna a helyhez. Akiket érdekel azok YouTube oldalán megtalálják: http://www.youtube.com/andrevasary#p/u/10/2rShkz-hH- Rajongóinak érdemes szétnézni honlapján is: http://www.vasaryandre.hu/index.php

Zárásként a Time to Say Goodbye-t kep-021.jpgadta elő, ahol a híres duett mindkét szereplőjét André jelenítette meg énekével, s a ráadásban felcsendült a Volt egyszer egy vadnyugat lenyűgöző dallama is. A közönség álló tapssal köszönte meg műsorát.

(fene kata)

 

 

A mappában található képek előnézete Vásáry André - Debrecen, 2011.05.13. (fotó: fene kata)

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.